gellous?

Alkoholen smyger sig in i blodet. Imorgon klassas jag som vuxen. Domedagen är här. Dan före dan, före doppar dan.
Tack och hej, nu byter jag forum
Ciao minors!



Whatever stuff

Match imorgon, ska bli sjukt kul!! Måste därför (snarast) inta sängen efter en hel kväll i TV soffan. Ögonen hänger likt sorgsna sensommar löv... feta påsar under ögonen är ett faktum som lär uppenbara sig under morgondagen, inte okej! Whatever, inte snyggast som vinner på fotbollsplanen direkt - på gott och ont. Skulle vara rätt så skönt om man kunde flörta sig till ett mål eller en frispark likt man gör för att få en flaska Cristall på Cafét. Nåväl.
Mot sängen, nya lakan och allt. Hade inte bytt dom på ett par veckor kom jag på - ursh, va ska det bli av mig! Inte okej de heller, jag har mina fel och brister men vem har inte det, inget förnekande här inte. Fel och brister är en del av vardagen, precis som vinstlotter och nedsatta hot couture plagg. Ska dock börja införa anteckningar i kalendern för sängkläder-bytar-dag ... ja så får det bli.. Mycket som jag måste skriva in i kalendern kom jag på nu... har alldeles för mycket tider, möten och spontana dejter organiserade i huvudet. Kanske därav min rådande huvudvärk har återkommit dom senaste dagarna? Nåväl, vi får se om "pennan till pappret" kuren funkar... update kommer inom kort!
Ojj vad klockan tickar på... 00:39 ajj ajj ajj, dags att försvinna till mitt krypin
Godnatt peps



Deadline

Snart smäller det!
Jag skiter i kraven som tynger mitt bröst; fotboll, skola, vänner, familj - ingen prestation. Nu ska de gå utför, på onsdag smäller det; Café Opera. De e så jag kör, fuck stureplan!
;en nivå över standard
Ciao taggad



If i would have a heart on valentines day

Jag är inte bitter på alla ♥-dag, nej tvärtom. Jag är glad att alla ni som är i ett par har en dag då ni kan fira. För resterande 364 dagar om året firar jag att jag är singel!
Ciao bellas



ps. texten i den här låten är tillägnat dig jävla gris dagen till ära

rehab is not for quitters

Det insperationslösa inlägget nedan kompletteras med en förklaring; Koffein brist! Nu är jag mätt och belåten och taggad för en promenix med hunden, powernap och sedan match. Piece of cake, tänk vilka under den magiska svarta drycken kan åstakomma! Bänkvärmare eller inte, jag har rehabat i över ett år one step at a time.. rehab is not for quitters



hate

Idag ska jag spela match. De ska bli kul... att åka hem sent ikväll efter att ha värmt bänken med my as. Älska fotboll... not

Rise and shine.. once again

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig. Har solen skinande i ansiktet och ett slags glädlerus blandat med kroppens egna endorfiner strömmar genom min kropp. Träning gör verkligen susen för en trasig själ, särskilt om man har en underbar syster som håller en sällskap under tiden man utför den.

Är sliten sen gårdagen. Kom inte hem förrän halv 3 på natten. Firande en kompis 18års dag i stan - alkohol fritt förstås. Men en och annann ciggarett blev de... men det blir konsekvensen av utebliven alkoholkonsumtion. Nåväl, när hon skulle ut skulle jag hem.. lovely! Vill även passa på att sända ett tack till SL som är helt inkompetenta och därav fick jag stå ute i kylan i 40 minuter och vänta på bussen mitt i natten. Typ standard.
Nu ropas de att duschen är ledig. Skönt. Ska ta en extra lång dusch och filisofera. Kanske ett "eureka" moment uppstår? Troligen inte, men man kan ju hoppas. Finns fortfarande inget botemedel mot Cancer... jag har den sjukdomen i släkten. Hjärnaktiviteten 100 procentig, vill inte dö innan pensionen... aja!
Ciao bellas!

Love it!


Waiting 4 the unexpected

Länge sen sedan jag bloggade nu.. 1 vecka sen lite drygt?
Dagarna flyter ihop i varandra och vardagen är inte särskilt relativ. Kanske därav min bristande blogg lust. Är inne i ett sorts vakum nu, en mellantid som snart färändras. Inte nästa vecka men veckan efter den. Då slår jag klackarna i tacket tills jag inte längre kan stå. Fuck träning, en ny era ska precis börja! Kan fotboll och fest gå hand i hand? JARRÅ; livet är en fest!!!
Tagg tagg taggelitagg, 2 veckor kvar Woop woop!


I'm in love!

I heart chanels vårkollektion 2011. Så oslagbart bra att den slår övriga designer med hästlängder
(även Louis Vuittons...)
Här kommer mina favoriter, luta er tillbaka och njut av detaljrikedomen, kontrasterna och den mörka gothic känslan... såå 2011:

2010 Runway Fashion Shows Collection
Spring 2011 Fashion Shows Photos
Summer 2011 Fashion Week Pictures
Summer 2011 Fashion Shows Pictures


Carmen Kass In Chanel Spring 2011
Chanel Spring 2011 Collection
Sasha Pivovarova In Chanel Spring Summer 2011
Abbey Lee Kershaw In Chanel Spring 2011

Mina favorit färger är äntligen mode!! Älskar de transparenta och råa kontrasterna mellan svart och vitt. Lagerfeld visar att svart och vitt kan komma i oändligt många kreationer och variationer! Inga ursäkter längre, nu ska jag vässa klorna, springa in på NK och slita åt mig en kreation i denna anda. This is to good to pass! Yummie, I likee likee

Money can buy happiness... and fur

Tisdag idag.

Gillar egentligen inte vardagar. Men ju mer
mitt utgångsförbud har brett ut sig över verkligheten så har jag lärt mig att uppskatta dagarna mer eftersom att natten är näst intill obefintlig. Har inte kunnat utnyttja dygnet på samma sätt, så även om det har svidit att se telefonen vibrera av sms som vill dra mig ut, så har jag ändå lärt mig någonting. 
Nåväl tillbaka till verkligheten... Var i stan idag med en väninna och okynnes shoppade ännu en päls - shame on me! Men den va ju så fin. En mörkbrun kanin/rävpäls med inslag av vinröda nyanser, så snygg att jag dör. Ska undvika päls affärer i fortsättningen när jag shoppar så inte alla mina pengar hänger i garderoben i päls form.. va grymt jag är. Känner mig som Cruella Devill ibland när jag går igenom min samling av pälsplagg.
Föresten på tal om pengar så har jag precis fått mitt studiebidrag och underhållsbidrag de går bra nu och jag kan äntligen börja leva igen. Har en tendens att göra av med mina pengar så fort dom hamnar i plånboken, men de ska det bli ändring på. Den 24 fyller jag ju 18 så de gäller att spara så jag kan leva dagen innan löning och efter... Nu ska jag bli vuxen och börja ta ansvar, har typ 20 dagar på mig, hur ska detta gå?!


You go girl* !

RSS 2.0